Σχετικά με εμένα…

Γεννήθηκα στην Αθήνα την 1η Σεπτεμβρίου 1970, γέννημα θρέμμα της Κυψέλης στην οποία κατοικούσα έως το 2001, έκτοτε δε κατοικώ στο Ελληνικό. Είμαι πατέρας τριών παιδιών.

Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. (ΤΕΙ Πειραιά-1994), με μεταπτυχιακό  δίπλωμα MSc Περιβαλλοντικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο του Strathclyde της Σκωτίας-1997). Το 2010 αποφοίτησα από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό άριστα, ολοκληρώνοντας ένα όνειρο ζωής. Μιλάω άριστα αγγλικά και γαλλικά, αρκετά καλά γερμανικά, ενώ έχω μέτρια γνώση της ολλανδικής και της ιταλικής γλώσσας.

Την 31η Αυγούστου 1994 χειροθετήθηκα αναγνώστης στον Ι.Ν. Αγ.Ζώνης Κυψέλης από τον μακαριστό μητροπολίτη Πατρών κ. Νικόδημο (Βαλληνδρά). Στο παρελθόν υπηρέτησα στο αναλόγιο της Αγίας Ζώνης Κυψέλης, του Αγίου Γεωργίου Ακαδημίας Πλάτωνος και του Καθεδρικού Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Γλασκώβης.

Εργάζομαι στην τοπική αυτοδιοίκηση ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ενώ παλαιότερα εργάστηκα στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια της Εναέριας Κυκλοφορίας (EUROCONTROL) και στη γραμματεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Λουξεμβούργο. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την συλλογή αντικών, παλαιών αντικειμένων γενικά, και το διάβασμα βιβλίων ιστορικού και θεολογικού περιεχομένου. Όσο δε το επιτρέπει ο χρόνος προβαίνω και σε ορισμένες αναρτήσεις άρθρων (δικών μου αλλά και άλλων – με αναφορά πάντοτε της πηγής) στο παρόν ιστολόγιο, άρθρων που άπτονται των καλών τεχνών (κυρίως εικονογραφίας και εκκλησιαστικής τέχνης) ιστορικού, θεολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας! Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες και τα άρθρα άρθρα του παρόντος ιστολογίου, και να περάσετε όμορφα όσο θα πλοηγείστε διαβάζοντας σε αυτό!

1 Response to Σχετικά με εμένα…

  1. Ο/Η Καλλιόπη Τσαπρούνη λέει:

    Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ. Συγχαρητήρια για την διατήρηση αυτού του ιστοχώρου που δείχνει έμπρακτα την μεγάλη λατρεία προς τον Κύριο μας που από νέος φλόγιζε την καρδιά σου. Υπήρξαμε γνωστοί την εποχή των Μεταπτυχιακών Σπουδών μας στην Γλασκώβη, στο Andrew Ure Hall. Εύχομαι η βιωτή σου να ευαρεστεί πάντα τον Κύριο μας. Παρακαλώ να επικοινωνήσουμε στο e-mail.
    ΙΣ ΧΣ
    ΝΙ ΚΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s