Εκκλησιαστικές Ανακοινώσεις (συνέχεια…)

Από την Ιερά Μητρόπολη Κρύας Βρύσης, ζητούνται λαϊκοί για την ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου στο ορεινό και ακατοίκητο χωριό της Άνω Ποταμιάς. Μετά το πέρας της ενθρόνισης στο ορεινό και ακατοίκητο χωριό θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες. Η μετάβαση θα είναι δωρεάν, με πούλμαν που θα αναχωρήσουν από τα γύρω χωριά (ωράρια αναχώρησης των πούλμαν θα αναρτηθούν στα κατά τόπους καφενεία). Παρακαλούνται οι πιστοί να μην προσέλθουν με ΙΧ λόγω ελλείψεως χώρων στάθμευσης στο ορεινό χωριό.

Από την Ιερά Μητρόπολη Κρύας Βρύσης ανακοινώνεται ότι κατά την Μεγάλη Εβδομάδα και την διακαινήσιμο εβδομάδα δεν θα πραγματοποιηθεί καμμία ενθρόνισις του νέου μητροπολίτου μας. Οι ενθρονίσεις θα συνεχιστούν κανονικά από την Δευτέρα 28 Απριλίου.

Από την Ιερά Μητρόπολη Κρύας Βρύσης ζητείται κυρία για την φροντίδα του γηραιού μητροπολίτου πρώην Κρύας Βρύσης, λόγω βεβαρημένου προγράμματος ενθρονίσεων του νέου μητροπολίτου.

Από το κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών «Ο Παράδεισος» ανακοινώνεται ότι έφτασε το νέο σετ με εγκόλπια όλου του ενιαυτού σε τιμή ευκαιρίας! Περιλαμβάνει εγκόλπια για κάθε ημέρα του χρόνου, κάθε γιορτή (συνολικά 380 εγκόλπια). Δώρο σετ εγκολπίων για γάμους, βαπτίσεις και κηδείες. Δυνατότητα «λίστας ενθρονίσεως» (κατά το λίστα γάμου) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τον οβολό τους.

Προσωπικό σχόλιο: Βοήθειά μας!

Σπύρος Βελιώτης

About Σπυρίδων Σ. Βελιώτης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., MSc Περιβαλλοντικών Σπουδών, Θεολόγος
This entry was posted in Τέχνη. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s